Confess – Recenzie

Recenzie :

     Romanul intitulat „ Confess ” a fost scris de Colleen Hoover și a apărut la Editura Epica.

Protagoniștii sunt Auburn Reed și Owen Gentry. Aceștia se întâlnesc când Auburn caută un loc de muncă urgent și descoperă întâmplător atelierul lui Owen, un pictor ce pune pe pânză confesiuniile trecătorilor din oraș.

Auburn acceptă să îl ajute pe Owen cu atelierul în ziua respectivă, acesta fiind totodată un prilej de al cunoaște pe el care se îndrăgostește din nou de ea. Ziua se încheie cu gândul de a ieși seara următoare în oraș.

Dar când fiecare este prins în viața lui, devine din ce în ce mai dificil să își asculte inima.

Auburn se vede curând prinsă între doi bărbați atât diferiți, unul îi poate aduce copilul înapoi , altul o poate iubi atât pe ea cât și pe copil. Alege prima variantă, crezând că asta îi poate oferi tot ce își dorește. Curând află că uneori varianta cea mai ușoară nu e întotdeauna cea corectă.

Păreri personale :

     Iubesc totul la această carte, de la personajele bine creionate la scrisul magic pe care îl are Colleen Hoover.

Mă bucur enorm să văd o carte în care personajele nu sunt utopice, fiecare are greșelile lui exact ca oamenii din realitate. Rar sunt întâlnite cărțiile în care personajele sunt realist caracterizate, în care acțiunea nu este toată roz, chiar surprinzătoare prin plot twisturile care fac parte din acest roman.

Scrisul magic al lui Colleen Hoover nu te plictisește nicio secundă, ceea ce îi oferă acestei cărți încă un plus.

Rating : 5/5 steluțe.

Lasă un comentariu